ΔΙΑΜΟΝΗ

 

Το πλούσιο πράσινο και τα δέντρα αυξάνονται συνεχώς εδώ χάρις τον ιδιοκτήτη και σε ένα ρυάκι, το οποίο περνάει από τον κήπο καθώς ρέει προς τη θάλασσα. Τα διαμερίσματα και τα στούντιο είναι εγκάρσια στο σπίτι και το κάθε ένα έχει άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό μέρος του κήπου.

Το διαμέρισμα για 4-5 άτομα διαθέτει κουζίνα, ψυγείο, εξοπλισμό για μαγείρεμα, κλιματισμό και μπορεί να είναι με μπαλκόνι ή στον κήπο. Το διαμέρισμα για 4 άτομα έχει κουζίνα, ψυγείο, κλιματισμό, εξοπλισμό για μαγείρεμα, διώροφο κρεβάτι με μήκος 1.80 και μπορεί να έχει μπαλκόνι ή να είναι στον κήπο. Είναι κυρίως για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το στούντιο 2-3 ατόμων διαθέτει κουζίνα και ψυγείο, εξοπλισμό για μαγείρεμα. Αυτό το στούντιο βρίσκεται στον κήπο. Τα δίκλινα 2-3 ατόμων διαθέτουν ψυγείο, κλιματισμό και μπαλκόνι. Όλα τα δίκλινα βρίσκονται στον όροφο! Όλα τα δωμάτια μας διαθέτουν ιδιωτική τουαλέτα με ντους.

Στο κάτω μέρος - δίπλα στο ρυάκι - υπάρχει μια παιδική χαρά για τα παιδιά. Από τη γέφυρα μπορείτε να βρείτε γήπεδα ποδοσφαίρου και βόλλευ, ενώ έχετε και την ευκαρία για jogging. Επιπλέον δυνατότητες για άσκηση, π.χ. επιτραπέζιο τέννις, προσφέρονται από το γυμναστήριο που βρίσκεται στο παρακείμενο κτίριο. Ο κόλπος στο Δαμνόνι αποτελείται από μια μακριά αμμώδη παραλία, που περιβάλλεται από βράχους. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα για θαλάσσια σπορ όπως η κατάδυση ή το σερφινγκ. Ένα μικρό κατάστημα με τρόφιμα καθώς επίσης και διάφορες ταβέρνες προσφέρουν τις νόστιμες παροδοσικές κρητικές σπεσιαλιτέ. Γύρω από το Δαμνόνι υπάρχουν πολυάριθμες παραλίες ενώ πιο πέρα υπάρχουν παρθένα ορεινά χωριά, αρχαιολογικές περιοχές και τοπία που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε.

Απέχουμε από την παραλία Δαμνόνι 300 μέτρα και από τον Πλακιά 1.5 χλμ.

* Προσφέρετε πρωινό 3.50€ το άτομο εκτός τιμής δωματίου


Αρχική Διαμονή Περιοχή Φωτογραφίες Χάρτης Επικοινωνία
 
Homepage